• Klub borilačkih veština Aikido klub ''Uešiba''

  • Klub borilačkih veština Aikido klub ''Uešiba''

  • Klub borilačkih veština Aikido klub ''Uešiba''

Naslovna / Beograd / Klub borilačkih veština Aikido klub “Uešiba“

Klub borilačkih veština Aikido klub “Uešiba“

grb

Opis: Aikido veština je jedinstvena i najbolja mentalno fizička sklopka jednog bića, muškarca ili žene. Nastao je početkom 1930 god. Od tvorca M. Uešibe po kome klub nosi ime.
Do zdravog duha i zdrave fizičke energije pokušacemo da Vas dovedemo tako što ćemo Vam pokazati tajnu te plemenite veštine, koja nije poznata u našem društvu zbog njene specifičnosti. Treniramo i učimo aikido veštinu sa elementima judoa i jiu-jitse i koristimo karate – kik-box udarce radi boljeg savlađivanja same tehnike, a to sve nazivamo SAMOODBRANA. U svakom slučaju dodjite u sportski centar Olimp – trim sala za borilačke veštine ili posetite našu net stranicu radi vise info. www.uesiba.com . Termini su isključivo subotom i nedeljom ,a prilagođeni su za sve uzraste.

Cilj aikido kluba “Uešiba“ je da neguje mlade ljude koji će imati zdrav,normalan i kreativni razvoj svojih bića , koji će uvek biti spremni za razne životne izazove među kojima su: samoodbrana i pravilne reakcije na problematične situacije kao i duhovna ravnoteža.
Cilj se postiže redovnim treninzima , slušanjem uputstava trenera i vodjenjem zdravog života. Takođe je bitno poštovanje trenera i drugih članova kluba što se odražava na privatni život između treninga.

Ovo je naš cilj kao i osnovno pravilo – disciplina , redovno treniranje i zdrav duh u zdravom telu ,jer samoodbrana je korisna čak i kad se branite od samoga sebe. Postojimo od 2000 god.

Adresa: SAMOODBRANA SPORTSKI CENTAR OLIMP, Zvezdara,Beograd

Email: eurodark@gmail.com

Sajt: www.uesiba.com

Facebook strana Samoodbrana Beograd – Aikido KLUB „uesiba“

Naše video klipove možete pogledati na zvaničnom youtube kanalu.

Radno vreme:  subota od  19h – 20h i nedelja od 10h- 11h

Pogledajte i

nojevabarka_logo

PU Nojeva Barka

Opis: „Nojeva barka“ je privatna predškolska ustanova sa 20 godina dugom tradicijom, osnovan 1996. godine.U okviru …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *