• Moj Montessori

  • Moj Montessori

  • Moj Montessori

  • Moj Montessori

  • Moj Montessori

Naslovna / Beograd / Moj Montessori

Moj Montessori

montessori-04

Opis: Moj Montessori vrtić je okruženje koje inspiriše i ohrabruje decu da napreduju i da iskoriste sve svoje potencijale. Verujemo da Montesori pristup svakom detetu pruža slobodu da otkrije i istraži sebe i svet koji ga okružuje. Sa suštinskim ubeđenjem da su sva deca rođena radoznala i sa željom da usvajaju znanja, mi želimo da negujemo tu stalnu želju za učenjem. Odgovornost, nezavisnost i samopouzdanje su ono što se postiže korišćenjem Montesori pedagogije kroz aktivnosti zasnovane na igri gde deca imaju slobodu da razvijaju svoja interesovanja svojim sopstvenim tempom. Naš cilj je da stimulišemo učenje od ranog detinjstva i da podstičemo razvoj jer verujemo da su ove godine starosti veoma važna faza razvoja kod dece.

Korišćenjem autentičnih Montesori materijala u kreativnom i lako dostupnom okruženju, deca mogu da se razvijaju i kao pojedinci i kao deo grupe. Moj Montessori je jedinstveno mesto za učenje za decu i predstavlja bezbedno i podsticajno okruženje – njihov drugi dom.

Adresa: Milovana Marinkovića 4, Beograd

Email: hello@mojmontessori.com

Sajt: mojmontessori.com

Facebook: Moj Montessori

Prostor:  U našoj Montesori učionici, lepo osmišljeni nastavni materijali poređani su na privlačnim i lako dostupnim nižim otvorenim policama. Deci je data sloboda da biraju i rade sa materijalima sa kojima žele onoliko dugo koliko ih to zanima, a zatim ih vraćaju pošto završe sa njima, što podstiče red i osećaj za zajedništvo.

Naše okruženje za učenje je unapređeno otvorenim prostorom u dvorištu, tako da je dečije istraživanje stvarnog sveta olakšano kroz kretanje i aktivnosti koje se odvijaju i van učionice.

Grupe/Uzrast: 

  • Jasleni program 18 meseci – 3 godine
  • Program vrtića 3- 6 godina
  • pripremni predškolski program 6+ godina

Radno vreme: od 07:00h do 18:00h

GoKinder aplikacija: da.

Pogledajte i

nojevabarka_logo

PU Nojeva Barka

Opis: „Nojeva barka“ je privatna predškolska ustanova sa 20 godina dugom tradicijom, osnovan 1996. godine.U okviru …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *