Naslovna / Beograd / Vrtić EuroKids

Vrtić EuroKids

LOGOOOpis: Vrtić Eurokids je verifikovana privatna predškolska ustanova namenjena deci od najmlađeg uzrasta do polaska u školu. Smešten u mirnom i bezbednom delu grada, naš vrtić omogućava idealne uslove za celodnevni boravak dece i njihovo srećno odrastanje.

Naši uslovi i cena su u potpunosti prilagođeni potrebama roditelja. Odnos cene, kvaliteta i ponude koju pružamo sigurno je najbolji u Beogradu. Naša ponuda sadrži kvalifikovane vaspitače sa dugogodišnjim iskustvom. Četiri redovna obroka sa dohranom po potrebi svakog deteta. Obezbeđene su i pelene za najmlađe.

Koristimo model *A* PP Programa koji podrazumeva koncept sistema vaspitanja i obrazovanja gde kombinujemo NTC i Montesori metode rada. Višegodišnje iskustvo odlikuje naše vaspitače. Ideja vrtića Eurokids  je otvoren pristup koji se organizuje kroz interakciju dece, odraslih i sredine. Zalažemo se za individualizovan pristup detetu, tako da se aktivnosti organizuju u skladu sa potrebama, sposobnostima i interesovanjima svakog deteta i obuhvataju celokupan psiho-fizički razvoj. Posebnu pažnju poklanjamo muzičkim i sportskim aktivnostima.

Adresa: Dimitrija Marinkovića 22a, iza TC Stadion – Voždovac, Beograd

Email: eurokids.vrtic@gmail.com

Sajt: www.vrticeurokids.com

FB strana Deciji VRTIC Eurokids Privatni VRTIC Vozdovac

Prostor: Prostor u kome deca borave je svetao i prijatan, prilagođen potrebama dece, opremljen u skladu sa propisanim standardima i ispunjava sve tehničke i sanitarno-higijenske uslove. Bezbednost dece nam je na prvom mestu, tako da je objekat 24h pod video nadzorom i alarmnim sistemom pod pratnjom sigurnosne agencije.U adaptiranoj kući površine 200m2 ima kapacitet za boravak 40 dece predškolskog uzrasta. Takođe postoje i adekvatni uslovi za svakodnevni boravak dece na otvorenom – dvorište i dve terase.

Grupe/uzrast: Rad će biti organizovan u  tri vaspitne grupe:

  • jaslena,
  • mešovita i
  • predškolska

Boravak: Vrtić Eurokids omogućuje deci celodnevnim boravak .

Aktivnosti:

  • Redovne aktivnosti sa stručnim spoljnim saradnicima, zubar (sa popravkom zubića o našem trošku), pedagog, logoped, engleski, gluma, muzika, sport, slikanje i crtanje, sistematski pregled (dva puta godišnje).
  • Kompletan propratni material za rad sa decom (bojanke, slikovnice, pametne knjige …).
  • Posete raznim manifestacijama kao što su koncerti, pozorišne predstave, muzeji, jednodnevni izleti u Beogradu – u dogovoru sa roditeljima (zoo vrt, ada, košutnjak, pionirski grad i slično).

Dodatne pogodnosti: Još jedna mogućnost koja nije obavezna, ali je prihvatljiva i tražena. Zimovanje ili letovanje na 6 do 8 rata sa nama za mališane. Mogućnost porodičnog zimovanja i letovanja pod istim uslovima i dodatnim porodičnim popustima.Više o tome uživo kod nas u vrtiću.
Partner podrške ENJOYTRAVEL.

Radno vreme: od ponedeljak do petka 07.00-18.00h.

Subvencije: Da. Ako vaše dete nije dobilo mesto u državnom vrtiću, možete ga upisati kod nas uz mogućnost subvencije (nadoknade dela troškova), od strane Gradske uprave grada Beograda.

Dodatne pogodnosti: Očekuju Vas razna iznenađenja kroz program vrtića, kao i Vaučer kartica svakog meseca za odlazak u igraonicu dva puta u toku meseca po vašoj želji i organizaciji, kod naših partnera, o trošku vrtića. Oni Vam zbog nas obezbeđuju dodatni extra popust za rođendanka kad za to dođe vreme zakoračite u Dreamland, kao i u naše dodatne mogućnosti koju izričito preporučujemo iz ličnog iskustva. Vrlo je korisna za Vaše dete kao i za Vas, a to je polisa osiguranja po specijalnom programu za decu. Partner podrške Wiener Städtische.

Pogledajte i

nojevabarka_logo

PU Nojeva Barka

Opis: „Nojeva barka“ je privatna predškolska ustanova sa 20 godina dugom tradicijom, osnovan 1996. godine.U okviru …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *