Naslovna / Beograd / PU Nojeva Barka

PU Nojeva Barka

nojevabarka_logo

Opis: „Nojeva barka“ je privatna predškolska ustanova sa 20 godina dugom tradicijom, osnovan 1996. godine.U okviru pedagoškog plana tema se određuje prema interesovanju dece. U zajedničkom krugu sa decom se razgovara o događajima u vrtiću i van njega, pričaju im se priče, prenose informacije o njihovoj životnoj okolini i drugim stvarima koje njih interesuju. Takođe se igra, peva i slave rođendani.

Email: info@vrticnojevabarka.com

Sajt: vrticnojevabarka.com

Facebook: PU „Nojeva barka“

U svakodnevnom radu želimo da stvorimo atmosferu u kojoj će se deca osećati prijatno, sigurno i prihvaćeno. U vrtiću deca različitog uzrasta imaju mogućnost da uče jedni od drugih (davanje primera, pomaganje, razumevanje, pažnja…) i da se nauče zajedničkom životu bez obzira na razlike. I pored toga, ostavljamo dovoljno prostora za individualni razvoj svakog deteta. Kroz spomenute usmerene aktivnosti želimo da potpomognemo razvoj fine i grube motorike, kreativnosti, razmišljanja i moći zapažanja.

Grupe/Uzrast i Prostor: Jaslena grupa formirana je za decu uzrasta od 1 do 2 i po godine. Pored svih ostalih prostorija koje im stoje na raspolaganju, grupa ima i svoju prostoriju koja je po veličini i sadržaju prilagođena deci ovog uzrasta. Grupa može da primi sedmoro dece.

Mešovita grupa je najbrojnija u vrtiću i prima do 25 dece. U njoj se nalaze deca uzrasta od 2 i po do 6 godina. Za svoje aktivnosti ova grupa ima na raspolaganju veliku zajedničku prostoriju u kojoj se nalaze i kutak za crtanje i kreativni rad, kutak za čitanje i odmaranje, i dečija kućica na dva nivoa u kojoj deca mogu da se igraju. Kao i za svu ostalu decu, za ovu grupu stoje na raspolaganju i sportska sala i dvorište.

U predškolskoj grupi deca, na osnovu programa pripremljenog za njih, rade na svojim tematskim projektima. Predškolci za rad imaju na raspolaganju svoju prostoriju koja predstavlja njihovu „istraživačku stanicu“. Trenutno grupa prima do 12 dece. Pored svojih aktivnosti, predškolci ponekad imaju i zajedničke aktivnosti sa mlađom grupom, što njih posebno raduje.

Radno vreme: Vrtić je otvoren radnim danima od 7.30 do 17.30h.

Subvencije: U vrtiću postoji mogućnost upisa uz subvencije grada Beograda.

GoKinder aplikacija: da.

Pogledajte i

cover-za-facebook-seminar1

Seminar: „Godišnji plan rada u predškolskoj ustanovi“

Poštovani, Pozivamo Vas na predavanje „Godišnji plan rada u predškolskoj ustanovi“, koje će se održati …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *