Naslovna / Novi Sad / Osnovna škola „Tvrđava“

Osnovna škola „Tvrđava“

Opis:Nova verifikovana privatna osnovna škola „TVRĐAVA“ deci pruža podsticajno okruženje za napredovanje i rad. U OŠ „TVRĐAVA“ program se realizuje prema propisima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, ali na način koji omogućava deci da budu kreatori nastave, aktivni učesnici i inicijatori, a učitelji i nastavnici vodiči kroz vaspitno-obrazovni proces.

Misija OŠ „TVRĐAVA“ je da deca znaju da primene znanje koje steknu u našoj školi, u daljem obrazovanju i životu; da razviju toleranciju i poštovanje različitosti kod ljudi, kao i empatiju i samopoštovanje. Vizija: negujemo individualnost dece i odraslih, kvalitetne ljudske vrednosti (iskrenost, otvorenost, samostalnost, slobodu govora, samopoštovanje, radne navike, prijateljstvo, vedrinu, kreativnost), želju za životom i radost življenja.

Adresa: Štrosmajerova 8, Petrovaradin, Novi Sad

Email: 

Sajt: www.tvrdjava.edu.rs

Prostor: OŠ Tvrđava se nalazi na Petrovaradinu. Petrovaradinska tvrđava, poznata još kao i Gibraltar na Dunavu nalazi se na desnoj obali Dunava kod Novog Sada. Građena je u periodu od 1692. do 1780. godine, a njen idejni tvorac je bio markiz Sebastijan Voban. Nastala je u vreme austrijskih vladara Leopolda I, Josifa I, Karla VI, Marije Terezije i Josifa II.

Nastavi planovi i program škole:

CELODNEVNA NASTAVA

U pažljivo osmišljenom programu i načinu rada, Vaše dete će sa osmehom dočekivati nove školske zadatke. Sve obaveze vezane za školu završavaju se u školi uz podršku i kontrolu učitelja i nastavnika. U poslepodnevnim časovima, organizacija rada škole Vam pruža mogućnost provođenja kvalitetnog slobodnog vremena sa Vašom decom.

Radno vreme:

  • od ponedeljka do petka 08.- 16h
  • Vannastavne aktivnosti 16 h – 18 h
GoSchool aplikacija : da

Prevoz dece:

Pogledajte i

00 logo-za-gokinder

PRIVATNA BALETSKA ŠKOLA DOBRILE NOVKOV “La Sylphide”

Opis: Škola  La Sylphide  nudi klasično baletsko obrazovanje mladima od četiri godine pa naviše. Postoje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *