• Dečiji edukativni klub Školarko

  • Dečiji edukativni klub Školarko

Naslovna / Novi Sad / Školarko – dečiji edukativni centar

Školarko – dečiji edukativni centar

1526276_429324370503842_1622318022_nDa li ste i vi stalno u žurbi i više prisutni u hitnim nego bitnim životnim situacijama? Ukoliko jeste onda je Školarko pravo mesto za Vas i Vaše dete. Dečji edukativni klub Školarko je servis koji od 2011. god, prezaposlenim roditeljima nudi kvalitetnu i kompletnu edukaciju školske dece.

 Školarko je centar namanjen i opremljen za sve potrebe dece školskog uzrasta. U okviru svog prostora ima dve velike učionice opremljene izuzetno bogatom literaturom za decu školskog uzrasta,kako na srpskom tako i na nemačkom i pomalo na engleskom jeziku.

Dečji edukativni klub Školarko sa svojim stručnima kadrom koji čine: učiteljica, nastavnica srpskog, engleskog, nemačkog i matematike, kao i šahovski trener i logoped na jednom mestu nudi kompletnu edukaciju – od korekcije do potpune doedukacije naših mališana.

Školarko prati sve edukativne faze razvoja dece od 6 do 14 godina. Cilj nam je da roditelj koji preuzme dete od nas nema nikakvu drugu obavezu osim da svog mališana odvede na sport i ostatak dana provede uživajući sa njim. U želji da olakšamo roditeljima, mi nudimo sledeće sadržaje :

  • Boravak za decu isključivo školskog uzrasta sa kompletnom edukacijom (u našem boravku sa šestoro dece radi jedan stručan predavač i ovo je ključ dobrih rezultata koje imamo sa našim đacima, bez obzira na povećenje broja dece ovo je ostao ključ I garancija našeg uspeha). U okviru boravka nudimo preuzimanje dece iz škole i odvoženje dece do škole, kao kvalitetan kuvani obrok.
  • Školu nemačkog jezika u okviru boravka i nakon njega
  • Školu engleskog jezika u okviru boravka i nakon njega
  • Školu šaha- van radnog vremena boravka
  • Logopedske tretmane- van radog vremena boravka- nudimo skoro sve defektološke usluge: korekciju govora, korekciju disleksije i disgrafije, kao i početno progovaranje sa najmlađima
  • Školu skijanja na Kopaoniku u sklopu škole Mašinac na Mašincu.

Posebne pogodnosti nudimo roditeljima koji kod nas uzmu dve ili više usluga ili ukoliko dovode dva ili više mališana.

Nalazimo se za sad samo u Novm Sadu u Ulici Alekse Šantića 5 na Grbavici, ali preuzimamo decu iz svih delova grada.

Naše radno vreme se stalno prilagođava potrebama naših roditelja, trenutno naš boravak radi od 8-17 h sa mogućnošću ostanka i duže, a od 17 h do 21 rade školice jezika.

Dodatne informacije o nama možete pronaći na sajtu www.skolarko.com , a možete nas pratiti i na facebook-u na stranici dečji edukativni klub Školarko. Dobro došli u klub znanja, poverenja i edukacije, dobro došli u Školarka !

 

 

Pogledajte i

00 logo-za-gokinder

PRIVATNA BALETSKA ŠKOLA DOBRILE NOVKOV “La Sylphide”

Opis: Škola  La Sylphide  nudi klasično baletsko obrazovanje mladima od četiri godine pa naviše. Postoje …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *